Compania care administreaza site-ul https://www.smartdataprint.ro este Smart Data Print S.R.L. si este inscrisa in Registrul Comertului Constanta sub numarul de inregistrare J13/780/2013, avand Codul Unic de Inregistrare 31450943.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Smart Data Print S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Informatii personale:

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe https://www.smartdataprint.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare la newsletter cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Securitatea datelor personale:

Accesarea https://www.smartdataprint.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Smart Data Print S.R.L..

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotii prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Smart Data Print S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

* dreptul de a cere ca Smart Data Print S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;

* dreptul de a cere ca Smart Data Print S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

* dreptul de a cere ca Smart Data Print S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;

* dreptul de a cere ca Smart Data Print S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale;

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected].

https://www.smartdataprint.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul https://www.smartdataprint.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.